DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Siyaset Dilinde ‘Efendi’ ve ‘Sen’ Seviye Testi!

Yayınlanma Tarihi : Google News
Siyaset Dilinde ‘Efendi’ ve ‘Sen’ Seviye Testi!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Cumhur İttifakı’nda çatlaklar olduğunu dile getirmesi üzerine, sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yaptı.

Yalçın, “Haddini bildiren cevap” başlıklı yazısında Özel’e “Efendi” ve “ sen “ sözleriyle hitap etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi parti liderleri ile görüşmelerine ilişkin yaptığı açıklamada ise;

“Tekraren altını çizmek gerekir ki Cumhurbaşkanı Sayın Tayyip Erdoğan, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’yle zaman zaman görüşüp istişare ettiği gibi istediği siyasetçi ve kişiyle görüşebilir. Bu görüşme ve temaslardan olmadık anlamlar çıkarmak; öküz altında buzağı aramak, kırılmayacak dala karga tünemesini beklemektir.” ifadesini kullandı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, görüşme konuları arasında Sinan Ateş cinayeti davası olduğu iddiası üzerine;

“Söz konusu cinayet davasının iddianamesinde MHP’lilerin ismi bulunduğu için bizim telaşa kapıldığımız vehmedilmiştir” denilerek, “Sayın Cumhurbaşkanı’nın, muhalefet partileriyle temas kurması ise Cumhur İttifakı’nın bozulacağı ve partimizin saf dışı kalacağının işareti olarak gösterilmeye çalışılmıştır.’ vurgusu yaptı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayeti üzerinden kendisini ve MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’i hedef göstermesine tepki gösterdi.

 

YORUM YAP