DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

HALKIN DEVLETE OLAN GÜVENİ DE BİTERSE

Yayınlanma Tarihi : Google News
HALKIN DEVLETE OLAN GÜVENİ DE BİTERSE

Devletleri ayakta tutan en önemli unsur, kendi halkının yöneticilerine duyduğu sonsuz güvendir. Güvenin olmadığı yerde herkes kendi hakkını aramaya çalışır, bu da büyük sorunlara yol açar.

Devlet mekanizması asla şüphelere, olasılıklara, ihtimallere yer veremez. Devleti idare edenler sonu ne olursa olsun, suçluların ucu nereye dayanırsa dayansın bunun üzerine gitmeli ve olay vatandaşlarla sonucu ne olursa olsun paylaşılmalıdır.

NEDEN KİRLİ İŞLERİN ARAŞTIRILMASINA AKP-MHP RED CEVABI VERİYOR?

Ülkemizde ne zaman mide bulandırıcı bir olay olsa nedense mecliste olay soruşturulsun önergesine hemen iktidar partisi ret cevabı veriyor. Oysa biz vatandaş olarak tek güvendiğimiz yer devlet demekle hata mı yapıyoruz? Devletin içinde üç beş tane çürük elmanın canı yanacak diye mi onları koruyorsunuz? Sebebi ne olursa olsun ipin ucu kime dayanıyorsa dayansın suçlu olan ya da suça karışan kim varsa konumuna bakılmaksızın derhal cezalandırılması gerekmektedir. Bu suçları işleyenler ya da yataklık edenler açıklanmadığı ve ya ceza almadıkları takdirde devlet yöneticileri daima töhmet altında kalacaklardır.

YENİDOĞAN BEBEK ÇETESİ HİÇ Mİ CANINIZI YAKMADI?

Her anne babanın şu hayatta en çok istediği şey; sağlıklı bir çocuklarının olmasıdır. Gözünü para bürümüş, insanlıktan nasibini almamış bu zalimler sağlıklı bir çocuğun bile hayatını karartmaktan çekinmiyorlar. Bu olayın bizi en çok üzen tarafı ise, bu pislikleri devlet kanalı ve devletin içindeki acımasızlarla yapmış olmaları. Bunun altından çok kişi ve kurumların çıkacağı aşikar.
Günlerdir ekranlardan izlediğimiz yenidoğan çetesinin araştırılmaması kafamızı karııştırıyor. Tabi sonuç ne oldu dersiniz? ‘Yenidoğan çetesi’ önerisi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi. Şaşırdık mı?

TERÖRİST BAŞININ KONUŞACAĞI YER YÜCE MECLİS DEĞİL

Sayın Bahçeli’nin ülke gündemine tam ortadan dalan açıklamalarına alıştık. Ama bu kadarına değil. Yıllardır binlerce şehit verdiğimiz bu topraklarda bile bu çağrıyı kimse dile getirmedi. Hele terörün belini bu kadar kırmışken bu çağrı hiç yakışık almadı. Sayın Bahçeli bu açıklamasıyla binlerce şehit ve gazi ailelerinin rencide olacağını düşünmemiş olamaz. Şimdiye kadar asker ve polisimize yapılan saldırıların hiç birini kınamayan terör örgütü lideri, şimdi kalkacak ve yüce meclisten seslenecek öyle mi? Unutmayalım terör aynı ama silahlı kuvvetler ya da polis aynı polis değil. Şartlar değişti terör konusunda. Artık hiç bir saldırı cezasız kalmıyor.

SAYIN ÖZEL ÇABUK GAZA GELİYORSUNUZ

Sayın Bahçeli’nin terörist başı için söylediklerine ilk cevap sayın Özgür Özelden geldi. Sayın Özel; Bana el yükselt diyorlar, ben de el yükseltiyorum. Ben de Kürtlere devlet teklif ediyorum: Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin sahibi olmayı teklif ediyorum. Demokrasi, kardeşlik teklif ediyorum. İyi de sayın Özel bu ülkenin zaten sahibi belli. Bu ülke için canını seve seve vermiş, ay yıldızlı bayrağımızı kabul etmiş, vatanın kutsallığına inanmış, devletini benimsemiş yüce Türk Milletidir.

Unutmayalım ki, bu topraklar kürdüyle, lazıyla, çerkeziyle, türküyle kazanıldı. Ülkemizin bir Suriye, Irak, lübnan, gibi paramparça olmasını istemiyorsak öküz altında buzağı aramanın lüzumu yok.

TUSAŞ SALDIRISI TERÖRİN ESERİ

TUSAŞ’a yapılan saldırılar hain terör örgütünün bir maşa olduğunu bir kez daha gösterdi. PKK tek başına hareket edebilen bir örgüt değil. Özellikle ABD bu tür örgütleri hem ekonomik olarak, hem silah olarak hem de eğitmen olarak destekliyor. Yani ateşi kendi değil, bir taşerona tutturuyor. Yıllarca Apo silah bırakın demedi. Şimdi onu mecliste silah bırakması için davet ediyoruz. Aklımızı mı yitirdik ne?

TUSAŞ saldırısında şehit olan kardeşlerimize Allahtan rahmet, yaralı olanlara acil şifalar diliyorum.

YORUM YAP